Logg inn

Brukernavn:

Passord:

Er du ikke registrert som bruker av barnehagenmin? Klikk her!

Prøv vår demobarnehage, brukernavn og passord er demo.Om Barnehagenmin.no

Barnehagenmin.no er den eneste toveis kommunikasjon- og informasjonskanalen til bruk for ansatte og foresatte ved samtlige av landets ca. 7000 barnehager. Den er landets største og beste hjemmesideløsning for barnehagene, og er ferdig laget i mal. Flere hundre barnehager bruker portalen i dag til å lage sin egen hjemmeside. I tillegg er den en betydelig søkekanal etter ledig barnehageplass, og viser også barnehager som søker etter medarbeidere under "ledige stillinger".

Portalen er delvis passordbeskyttet slik at barnehagens ansatte- og foresatte kun har tilgang til sensitiv informasjon i sin barnehage. Gjester uten passord får ikke del i sensitive opplysninger om barnehagen som fotoalbum, beskjeder, m?nedsplaner o.l.

Gjester kan søke seg frem og lese om barnehagen, søke barnehageplass, finne adresse/telefonnummer etc. Barnehagene har direkte link til sin respektive barnehage som kan linkes opp mot andre nettsider, som f. eks kommunens hjemmeside.

Hjemmesiden til barnehagen er søkbar fra bl.a. søkemotoren www.google.no og www.gulesider.no

Kvalitetssikring:

Portalen er utviklet i samarbeid mellom fagpersonell tilknyttet barnehager og de fremste data- og webutviklere.

Barnehagen som bruker:

Ved hjelp av enkle tastetrykk kan barnehagen publisere beskjeder, sende ut e-post/SMS, publisere bilder, nyheter, informasjonsskriv, mistet/funnet, satser, rammeplan, utlyse ledig barnehageplass og stillinger, legge ut ukeplaner/månedsplaner/årsplaner m.m. I tillegg til å registrere alle grunnopplysninger som adresse, telefon/faks, e-post og oversikt over personale.

I barnehagens eget fotoalbum kan det legges ut bilder fra f. eks arrangement, turer, barnehagen, de ansatte etc.

Et eget e-post/SMS program kan sende beskjeder til alle foresatte og/eller utvalgte mottaker(e) og avdelinger. Det er to e-post adresser tilknyttet hvert barn, slik at meldingen kan sendes til f. eks. begge foresatte hvor foreldrene har delt foreldreansvar. SMS meldingene er gratis for barnehagen og deres foresatte.

Barnehagene kan også endre navn på mange av de faste linkene på hjemmesiden. F. eks endre fra 'Vedtekter' til 'Aktuelt' osv.

Foresatte som brukere:

Lese og skrive ut månedsplaner, ukeplaner og beskjeder. Lese om den pedagogiske plattform, rammeplan og satser og priser. Lese om siste nytt fra f.eks. FSU ( Foreldrenes samarbeidsutvalg). I "Gjenglemte klær" får de opplysninger om savnede klær. De kan sende forespørsel/søknad om barnehageplass, sende beskjeder direkte til barnehagen og se på nye bilder i fotoalbumet.

I hjem hvor foreldre har delt samværsperiode, er det fordel at informasjonen ligger tilgjengelig på nettet, slik at en slipper å kopiere opp dokumenter for hverandre.

Utvidet "Postkasse"- tjeneste:

Foresatte vil få tilbud om å få alle beskjeder og meldinger tilknyttet sitt/deres barn gratis på SMS og e-post. Denne tjenesten er frivillig og koster et beskjedent beløp per mnd. Gjelder for et år av gangen. Foreldre med utvidet postkasse får i tillegg gratis tilgang til portalens populære lydarkiv for nedlastning av barnesanger og eventyr på MP3.

Nettbasert løsning

Barnehagenmin.no er en nettbasert løsning som ikke krever installasjon av noe programvare, verken i barnehagen eller i hjemmet. Uansett hvor en befinner seg i verden, er det bare å logge seg på. Portalen er effektiv, økonomisk og tidsbesparende for barnehagen og foresatte, og tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Administrasjonssidene er passordbeskyttet og kun barnehagen har adgang til å oppdatere informasjonen. Foresatte får tilgang til sin barnehage med sitt eget valgte personlige brukernavn og passord.

Demonstrasjons barnehage:

Logg inn med brukernavn og passord = demo. Her kan man se hvilke muligheter hjemmesiden gir barnehagen og de foresatte.

Registrere foresatte:

Innhent engangspassordet fra informasjonsskrivet sendt fra din barnehage, eller kontakt oss på e-post support@barnehagenmin.no. Klikk deretter her for å komme til registreringssiden.

Kontakt oss

Har du spørsmål så ta gjerne kontakt. Ønsker dere å ta tjenesten i bruk hjelper vi dere i gang med fri opplæring/support. Ferdig informasjonsskriv vil dere da få tilsendt til distribusjon til foresatte.

Klikk her for nedlastning av informasjonsskriv.

barnehagenmin.no

Familieforlaget AS
Pilestredet 94 c N-0358 Oslo
Telefon: 9065 8000
E-post: post@barnehagenmin.no
www.barnehagenmin.no